Nye melodier skal hjælpe med at lære bibelvers udenad

Tekster bliver nemmere at huske, når man synger dem. Det er tanken bag udgivelsen af melodier til fem bibelvers.

Indre Missions Familiearbejde har udgivet nye melodier til fem bibelvers, som både kan bruges, når familien samles til andagt i hjemmet, eller hvis der skal prøves noget nyt i bibelstudiegruppen eller børneklubben.

”At synge en tekst kan på en særlig måde få os til at lære udenad. Ordene lagrer sig i os og kan let hentes frem igen” siger Linda Kofoed Iversen, der er landsleder i IM-musik. ”Guds folk har til alle tider benyttet sang og musik til at videreformidle Guds ord til hinanden”.

De nye melodier er komponeret af Jón Poulsen og indspillet af en gruppe musikere fra Vejle. Udgivelsen er lavet i forbindelse med bogen 5 trin for troen, som giver inspiration til, hvordan man sammen i familien kan holde andagt. Bogen nævner bl.a., at man sammen kan lære bibelvers udenad.

Find melodierne på Youtube og diverse streamingtjenester.

Bogen 5 trin for troen kan købes hos Lohse, og lige nu kan den fås til 50 kr. ved brug af rabatkoden: troenifamilien
 

Find links til streaming, noder, videoer og bog her

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer