Økonomichefen vender tilbage til bankverdenen

Indre Missions økonomichef Bjarne Christensen fratræder den 30. april 2022, da han har fået nyt arbejde

Bjarne Christensen nåede 15 måneder på posten som Indre Missions økonomichef

Efter kun 15 måneder på posten som Indre Missions økonomichef vender Bjarne Christensen tilbage til bankverdenen.

»Indre Missions Hus er en utrolig spændende arbejdsplads og noget helt andet end det, jeg kom fra,« fortæller Bjarne Christensen, som 1. maj tiltræder stillingen som erhvervsrådgiver i en bank.

»Men det har også været en overvældende og udfordrende tid for mig,« forklarer Bjarne Christensen og tilføjer, at han trives bedre med kunderådgivning end med afstemning og økonomistyring.

»Vi er kede af at skulle af med vores økonomichef igen, men har fuld forståelse for det valg, han har truffet,« siger generalsekretær Jens Medom Madsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer