Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne

En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af IMU'ere.

Jelling IMU er ét af de godt 50 fællesskaber, som knytter til ved IMU. Lige nu kommer der 25 unge, som samles om bibel, hygge og kage. Foto: Jelling IMU

Over 1100 IMU’ere er aktive i landets godt 50 IMU-fællesskaber. Det viste en rundspørge, som impuls har foretaget. Tallet svinger meget fra år til år, så det er et øjebliksbillede.

»Jeg glæder mig over, at der er så mange unge, som er aktive i IMU-fællesskaberne, men der er langt flere unge, der bakker op om IMU. De unge i teenklubberne og på efterskoler er ikke talt med, og så er der mange, som føler en tilknytning til IMU. Det gælder for eksempel deltagerne på Konnekt og Echo,« forklarer Thomas Kofoed Nedergaard, der er formand for IMU.

Blandt IMU-fællesskaberne topper steder som Ringkøbing og Holstebro, og der er en hel del mindre fællesskaber.

Det er kun en lille del af fællesskaberne, der oplever en tilbagegang. Rigtig mange har erfaret en stigning i antallet af IMU’ere.

Der er rigtig mange ledere, som gør en stor indsats i de forskellige fællesskaber.

»Jeg er taknemmelig for, at vi har så mange dedikerede ledere, som brænder for deres fællesskaber og uge efter uge gør alt for at skabe nogle gode rammer, siger Thomas Kofoed Nedergaard.

Han opmuntrer til, at IM og IMU gør alt for at styrke samarbejdet.

»Det er vigtigt at skabe en bro mellem de voksne og de unge. Det handler ikke om os og dem, men om at skabe en fælles kultur, hvor alle føler sig velkomne og støttede.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer