Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset

I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .

50 forældre og børn mødte op til brunch og sjove aktiviteter, da Café Morgenstund Delight åbnede i missionshuset i Fredericia.

Café Morgenstund Delight er et nyt familietiltag i Indre Mission i Fredericia. Fire gange om året inviteres forældre fra missionshuset samt børne- og juniorklubben til brunch og uformel hygge i to timer lørdag formiddag.

»Formålet er, at familier kan mødes i uformelle og hyggelige omgivelser og dele liv med hinanden, samtidig med at de nyder god mad. Når man henter sine børn i børne- eller juniorklubben, er der ikke meget tid til at snakke. Der var masser af tid til det her. Samtidig er der forskellige aktiviteter for børn og voksne, så man på den måde kan mødes på kryds og tværs,« fortæller Helle Jakobsen, der sammen med ægtefællen, Ben, er initiativtagere.

De var meget glade for fremmødet. 50 små og store havde afsat to timer til familiesamvær.

»En familie sagde, at det lige var sådan, de havde lyst til at bruge deres lørdag formiddag, og de behøvede slet ikke at holde øje med børnene, for de hyggede sig med de forskellige aktiviteter,« siger Helle Jakobsen.

 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Gud bærer mig - også gennem døden
Leder af Fangekoret Louise Adrian er døende. Hun har planlagt sin begravelse, som ikke skal være en sørgefest, men en gensynsfest. …
Med far på arbejde
Det er Guds opgave at redde verden og omvende mennesker. Men vi er kaldet til at møde de mennesker, Gud viser os, med hans kærlighed, siger IM's…
Jeg slap ikke fra Gud
En ulykke udfordrede Sørens måde at være et troende menneske på. »Det hele ramlede for mig, fordi det var umuligt at finde ud af, hvor Gud var,«…

Annoncer