Volontører mødtes for at idéudveksle med hinanden

IMU står bag tre kursusdage, der giver efterskolevolontører mulighed for at spare og dele glæder og udfordringer med hinanden.

Flere af deltagerne på volontørkurset oplevede det givende at samles og få ny inspiration.

I slutningen af april samlede IMU 22 efterskolevolontører til den sidste af tre kursusdage på Indre Missions Hus i Fredericia. Her var de sammen i nogle timer for at få inspiration og sparre med hinanden.

»Kurset har en kæmpe værdi. Det er et rum, hvor volontørerne kan sparre med hinanden om relevante udfordringer og glæder ved tjenesten i at være til rådighed for nogle unge mennesker. Volontørerne bliver udrustet indenfor temaer som sjælesorg, og hvordan man er et åndeligt forbillede,« fortæller Mathias Nyborg Steengaard, der er ungdomskonsulent og kursusleder.

»Volontørerne udfører et utrolig vigtigt arbejde, og vi er fra IMU’s side meget glade for at kunne hjælpe dem lidt ad vejen som volontører.«

Hørte om udfordringer

Andreas Søndergaard fra Sædding Efterskole i Vestjylland var én af deltagerne, og han oplevede det meget givende at høre, hvilke udfordringer de andre volontører kan stå i. Fra Sydvestjyllands Efterskole deltog blandt andre Jessica Alexis Malvido, som er volontør og kommer fra Mexico.

»Det er dejligt at møde andre, som står i samme situation og er lige så passionerede som mig og vil gøre en forskel for efterskoleelever. Jeg har lært meget ved at høre deres historier og opleve, at de kan stå i de samme udfordringer,« fortæller Jessica Alexis Malvido.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer