Kontakt os - indremission.dk
Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er en stor bevægelse med mange ansatte og frivillige. Hvis du er i tvivl om, hvem der kan hjælpe dig med dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Indre Missions Hus eller bruge formularen herunder.

Simple Ajax Contact Form
Skriv til Indre Mission
Hver gang der sker udskiftning af medlemmer i bestyrelsen, skal der ske en godkendelse - ikke kun ved formandsskift. Indsend derfor en liste med hele bestyrelsen indeholdende navn, adresse og funktion i bestyrelsen (formand, næstformand, kasserer og sekretær). Tak for din hjælp!

Kontakt

Indre Missions Hus
Korskærvej 25
7000 Fredericia

T: 75 92 61 00
E: post(at)indremission.dk


Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 9.30 - 15.00
Fredag kl. 9.30 - 14.00

Akuttelefon

Opstår der en akut situation på en lejr, klub eller IM-fællesskab kan du kontakte os på 30 50 40 54. Det kan f.eks. være en ulykke, overfald eller seksuelt overgreb. Her kan du få hjælp og rådgivning til, hvordan du skal håndtere situationen.

Whistleblowerordning

Har du fået viden eller mistanke om potentielle brud på lovgivningen i Indre Mission, kan du lave en indberetning til IMs whistleblowerordning, hvis du er medarbejder, fritidsansat, leverandører eller har en anden tilknytning til Indre Mission.

Få mere at vide

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter