Indre Missions lokale arbejde

Det vigtigste arbejde i Indre Mission sker i missionshuse og fællesskaber rundt omkring i hele Danmark. Her mødes folk i alle aldre til aktiviteter, der har fokus på tro og fællesskab. 

Børn mødes til bibelhistorier og leg. Juniorer og teenagere lærer hinanden og Gud bedre at kende gennem spændende aktiviteter. Unge, voksne og ældre finder sammen for at dele tro og lære Bibelen og Jesus bedre at kende. På tværs af alder og fællesskab bliver der skabt værdifulde åndehuller i en travl hverdag. 

Planlægning af program og mødested koordineres lokalt, og alle er velkomne til at kigge forbi. De lokale fællesskaber er fordelt rundt i landet. Vi har samlet en oversigt med kontaktoplysninger, der giver dig mulighed for at finde et fællesskab tæt på dig.

Find et fællesskab nær dig

"Jeg havde hørt, at folk i Indre Mission var fordømmende, sorte og kedelige. I stedet mødte jeg kærlige og inkluderende mennesker, der så mig som den, jeg er."

Peter Nørgaard

Aarhus

Bliv en del af Indre Mission

I Indre Mission vil vi gerne rumme de fællesskaber og grupper, der ønsker at arbejde med på vores formål. Find ud af, hvordan dit fællesskab kan blive en del af Indre Mission, og hvilke fordele det giver.