Ressourcer til undervisning

Vil du gerne blive klogere på Bibelens budskaber og tematikker? Eller ønsker I at tilbyde et undervisningsforløb i missionshuset, der sætter fokus på den kristne tro? Vi har samlet en række undervisningsressourcer, som kan købes eller bruges helt gratis.

Gratis videoer med undervisning i bibeltekster og bibelske temaer. Brug dem f.eks. til møder i missionshuset eller bibelgruppen. Der følger et samtaleoplæg med til hver video.

Hvert år udgives et oplæg til to undervisningsaftener i missionshuset. Sæt TEMAundervisning i programmet og del oplægget med underviseren. 

Få input til indhold og form i jeres møder. Forkyndelsesblomsten hjælper med at komme omkring de vigtigste emner i kristendommen, når der skal lægges program, og giver ideer til at variere mødeformen.

Et kursusoplæg til kristendomsundervisning for voksne. Materialet gør det let at afvikle kurset lokalt for folk, der er nysgerrige på troen og som repetition for mere erfarne kristne. 

Et samtaleoplæg til syv samlinger om den kristne tro. Materialet kan bruges i kirken, missionshuset eller i en mindre grupper og er baseret på fantastiske film fra hele kloden. 

Få mere at vide

Har du spørgsmål eller kommentarer til materialerne, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du har ideer til emner eller forslag til andre undervisningsformer.