Flere hundrede takker ja til to minutter om dagen

Appen Ord til eftertanke bruges af flere og flere.

Katja Steffensen overtog 1. januar posten som leder af Indre Missions Andagter.

Siden 1969 har man hver dag kunnet ringe til 70 300 150 og høre en kort andagt fra Indre Mission. Telefonandagten hedder i dag LYT og er blevet suppleret med en skrevet andagt, som kaldes LÆS. Begge dele findes på Netandagten.dk eller i appen Ord til eftertanke.

»Til sammen har vi ca. 450 brugere hver dag på alle vores kanaler. Flere og flere af dem benytter appen, hvor man både kan lytte og læse, uanset om man er hjemme eller står og venter på bussen. Jeg tænker, at det er en naturlig udvikling, at flere vælger den løsning. Men vi har ingen planer om at lukke hverken telefon eller hjemmeside, som mange stadig bruger og er fortrolige med,« forsikrer missionær og familiekonsulent Katja Steffensen. Ved årsskiftet overtog hun posten som daglig leder af Indre Missions Andagter.

Sjælesorgslinjen

LYT-andagterne varer ca. to minutter og indtales af frivillige og IM-ansatte. Nogle af andagtsholderne stiller sig også til rådighed mandag aften fra kl. 19-22, når Sjælesorgslinjen er åben.

»I løbet af en aften får vi mellem tre og syv opkald på linjen. Nogle ringer for at sige tak for andagten, mens andre bare har brug for en snak eller ønsker forbøn,« forklarer Katja Steffensen.

Appen Ord til eftertanke kan hentes i App Store eller hos Google Play

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer