Vi skal bede om vækkelse og nye medarbejdere

IM-fællesskaberne i Region Øst har fokus på mission. Nye tilbud, kristendomskurser og bøn skal bane vejen for en stigende tilslutning til IM's arbejde.

Lovsang i Bethesda er et af de arrangementer i det østlige Danmark, som oplever stigende tilslutning.

Det kendetegner IM-fællesskaberne og IMU-grupperne i Region Øst, at de er stolte af arbejdet og glade for at være en del af det kristne fællesskab. Det fortæller regionsleder Kurt Kristensen, der fremhæver den nye kirkehøjskole på Bornholm og formiddagshøjskolen i missionshuset Bethesda i København, hvor der kommer rigtig mange. Han nævner også arrangementet Lovsang i Bethesda.

»Det har slået sig rigtig fast som et lovsangstilbud, der samler mange. Faktisk har vi haft en stigende tilslutning, så der i september deltog 165,« siger regionslederen, der glæder sig over, at flere unge finder vej til regionens IMU-fællesskaber.

Han ser frem mod et nyt tiltag for københavnske konfirmander, som også kommer til at foregå i Bethesda.

Bedesamlinger forandrer mennesker

Kurt Kristensen fremhæver, at IM-fællesskaberne i regionen har fokus på mission.

»De vil gerne satse på mission og især på kristendomskurser. Vores erfaringer med kurset viser, at folk gerne vil høre mere om kristendommen,« siger han.

»Vi arbejder på, hvordan vi kan plante nogle møder strategiske steder i regionen, hvor mennesker i et større område kan komme og høre den slags forkyndelse, som vi kan byde ind med.«

De nye initiativer bliver fulgt op med øget fokus på bøn.

»I sommer fik jeg en stærk tanke om, at vi skal bede om vækkelse og for nye medarbejdere. Lige nu mødes vi forskellige steder på Vestsjælland og i København, og snart gør vi det også i Nordsjælland. Jeg mærker, at bønnesamlingerne forandrer mennesker. De styrker frimodigheden og glæden,« fortæller Kurt Kristensen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer