Vi vil puste lidt til opfattelsen af Felix Rejser

Felix Rejser vil række ud til nye kundegrupper og arbejder med at udvikle en større variation af rejsetilbud.

En rejse for unge til Fuerteventura er et nyt tilbud fra Felix Rejser. Foto: Felix Rejser

Situationen i Israel har givet Felix Rejser anledning til at tænke nyt. "Vi har aflyst alle rejser til Israel i foråret, og vi ved ikke, hvornår rejser til Israel igen kan lade sig gøre. Israel er normalt et af vores store rejsemål, så derfor arbejder vi nu både med alternative rejsemål og med rejser for nye målgrupper,« forklarer direktør Birgitte van der Schaft fra Felix Rejser.

Nye kundegrupper

»I Felix Rejser er vi nødt til at tænke i nye koncepter. Og så vil vi gerne puste lidt til opfattelsen af Felix Rejser. Vi arbejder målrettet på rejser til forskellige målgrupper. Rejser for unge, rejser for børnefamilier og rejser for seniorer,« forklarer hun.

»Vores rejse for unge til Fuerteventura i august er et eksempel på en rejse, der er målrettet en bestemt kundegruppe, nemlig unge. Et andet eksempel er en rejse til et tysk badeland til efteråret. Det er en rejse, som vil være målrettet børnefamilier. Vi arbejder fortsat på at få den rejse klar til salg. Og der er flere andre grupperejser på vej, der vil være rettet mod forskellige kundegrupper,« siger direktøren.

Teamet bag Felix Rejser vil nå nye kundegrupper med større variation af rejser

Aktiv ferie for unge

Sol, sport og fællesskab vil kendetegne en grupperejse for unge, som er et nyt tilbud fra Felix Rejser. Rejsen går til Fuerteventura, der er en af De Kanariske Øer, og det er den 26-årige gadebetjent Johannes Sode Medom, der er rejseleder. Birgitte van der Schaft håber, at rejsen til Fuerteventura vil opfylde et behov blandt unge for en aktiv ferie i et kristent fællesskab.

»Denne grupperejse for unge vil ikke være kendetegnet af museumsbesøg og lignende. Rejsen vil derimod være en aktiv ferie med god plads til sport og motion som en samlende faktor. På hotellet Playitas Resort er der masser af muligheder for aktiviteter, så deltagerne er ikke låst fast til en enkelt sportsgren. En cykeleller vandretur vil også være en mulighed, og så vil der naturligvis også være tid til afslapning ved poolen,« forklarer Birgitte van der Schaft.

»Fællesskabet vil også fylde meget. Der vil være samlinger hver morgen og aften. Det kristne fællesskab vil præge grupperejsen, hvor der for eksempel vil være tid til hygge, vidnesbyrd og lovsang ved aftensamlingerne,« fortæller direktøren, der er meget spændt på at se, om det nye koncept bliver taget godt imod.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer