Nedtællingen til Årsmødefestivalen er begyndt - indremission.dk
Nedtællingen til Årsmødefestivalen er begyndt
Nedtællingen til Årsmødefestivalen er begyndt

12.03.2022

Nedtællingen til Årsmødefestivalen er begyndt

Til juni er der igen Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Programmet vidner om en spændende og varieret festival.
Årsmødefestivalen er blevet en tradition i Indre Mission, der samler alle generationer. Coronaen har de sidste år spændt ben for afviklingen af festivalen, men nu er det igen muligt at samles uden nogen restriktioner. I år foregår festivalen den 10.-12. juni.

»De seneste par år med corona har givet begrænsninger i fællesskaberne. Derfor er der et behov for, at vi mødes. Online-møder og live-streaming kan meget godt, men har også skabt en sult efter det fysiske møde. Coronaens indflydelse er glædeligvis stækket, og vi kan se frem til Årsmødefestivalen,« fortæller generalsekretær Jens Medom Madsen.

Programmet vidner om, at alle sejl sættes til for at lave en spændende og varieret festival, der foregår på Mørkholt Strand Camping. Selvfølgelig er der også traditioner, der skal holdes i hævd, som formandsberetning, fremlæggelse af økonomien og drøftelse af arbejdet.

»Mørkholt Strand Camping er en rigtig god ramme for en weekend, hvor der kan leges og samtales samt skabes samling om forkyndelse, lovsang og missionsinspiration,« siger Jens Medom Madsen.

Se program og tilmeld dig på festival.indremission.dk


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter