Vanløse IMU tog på roadtrip til Vestsjælland - indremission.dk
Vanløse IMU tog på roadtrip til Vestsjælland
Vanløse IMU tog på roadtrip til Vestsjælland

Flere tiltag sikrede, at unge og ældre blev blandet godt og grundigt.

06.04.2019

Vanløse IMU tog på roadtrip til Vestsjælland

Der bliver snakket meget om, hvordan vi bringer generationerne sammen i Indre Mission. Vandløse IMU gjorde noget ved snakken
Nogle gange skal man bare gøre det og se, hvad der sker. Det var udgangspunktet tirsdag den 26. marts, da ni IMU'ere fra Vanløse pakkede to biler med spil og instrumenter og kørte tværs over Sjælland.

    Målet var Jyderup på Vestsjælland, hvor IMU'erne havde inviteret sig selv til at besøge det lokale IM-fællesskab. Aftalen kom i stand med hjælp fra missionær Lennart Grønkjær-Davidsen, som vidste, at IM'erne i Jyderup gerne ville have besøg. I alt mødte 21 personer op, ni unge fra Vanløse og 12 ældre fra Jyderup, og Vanløse IMU stod for hele aftenen under overskriften: »IMU-møde for voksne«.

    »Ideen opstod for et år siden, hvor vi fik en idé om, at vi skulle prøve at besøge et IM-fællesskab og se, hvad der skete. Ligesom når to venner mødes for bare at være sammen,« fortæller Jonathan Hauge Madsen fra Vanløse IMU.

    IMU'erne spillede op til sang fra både Sange & Salmer og Fællessang, og bagefter blev unge og ældre blandet og sat i gang med at svare på en stribe icebreaker-spørgsmål. I løbet af aftenen blev der også leget og spillet spil, og IMU'erne fra Vanløse fortalte, hvordan det er at være ung og kristen i København.

    Lennart Grønkjær-Davidsen var til stede hele aftenen, og han beskriver aftenen som en succes.

    »IMU'erne gjorde det rigtig godt, og IM'erne i Jyderup var bare glade. Nogle af dem sagde efter mødet, at det havde været den bedste aften længe,« fortæller missionæren og opfordrer andre IMU-afdelinger til at kopiere initiativet.

    »Mange små IM-fællesskaber møder sjældent unge kristne og vil elske at få besøg.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter