Andreas Nielsen

Fritidsansat evangelist

Petersborgvej 65B, st. 5.
9000  Aalborg
42 78 71 74
andreas.n@indremission.dk


Fokusområder

Teenagere Forkyndelse Medvandring

Lidt om mig selv

Jeg er først og fremmest Guds velsignede barn. Det skilter jeg gerne med, for det er værd at være stolt af! Derudover er jeg en landsbyknejt fra det sydlige Midtjylland, som nu er flyttet til kæmpebyen Aalborg. Jeg er lidt en hverdagsevangelist. Jeg kan lide at skille mig ud fra mængden, og brænder for at leve på en måde, så folk kan se, hvilken glæde og tryghed, det giver at have Gud til far. jeg elsker at snakke om tro og liv!

I min fritid er jeg guitarist i et lovsangsband, gamer, og så elsker jeg sport. Alt sport! Fodbold, volley, spike ball, squash, badminton, golf, you name it... Lige for tiden står den på rigtig meget disc golf. Jeg er fascineret af Guds episke natur og finder det meget afslappende at vandre rundt i den i timevis. Specielt hvis det kan kombineres med sport.


­Jeg kan tilbyde

Forkyndelse

Jeg er meget ny i opgaven som forkynder, men er superklar på at udforske den og blive udfordret, så spørg endelig! Her er nogle emner, der betyder særligt meget for mig, men spørg gerne om andre emner også.

  • Magtesløshed
  • Fastholdelse, også når det er svært
  • Evangelisation i hverdagen
Sport

Ja, jeg kan godt lide sport. Så hvis I skal bruge en til at stå for et lille sportsarrangement, kan I spørge mig. Eller hvis I synes det kunne være fedt at spille Fodbold sammen hver onsdag eller sådan noget, så sig til, så undersøger jeg gerne mulighederne og hjælper med at få det på benene. (Og spiller med)

Medvandring

Jeg har selv fået rigtigt meget godt ud af at snakke med en medvandrer, som bare jar lidt mere livserfaring end mig selv. Medvandring kan se ud på mange måder:

  • Måske synes du det hele kan være lidt uoverskueligt eller måske endda træls? Så kan det nogle gange være en hjælp bare at snakke med en om det. Ikke nødvendigvis for at få en masse svar, men det kan være en befrielse bare at få det sagt højt, og nogle gange kan man lære nogle ting om sig selv i processen.
  • Måske synes du det er svært at få læst i din Bibel? Så vil jeg rigtig gerne gøre det sammen med dig. Nogle gange kan det hjælpe, at man har en at gøre det sammen med. Jeg er hverken teolog eller et geni, men vi kan åbne vores Bibel, og så er jeg overbevist om, at Helligånden vil åbne Ordet for os.
  • Måske har du bare lyst til at snakke med en om alt muligt eller ingenting. Måske en, som du ikke lige ser hver dag. jeg elsker at snakke og lytte!

Så hvis du er teenager og har lyst til at snakke, så skriv eller ring. Det behøver heller ikke være så officielt, du kan bare finde mig og sige hej. (Led på disc golf banen)