Orla Villekjær

Rejsekonsulent

Korskærvej 25
7000  Fredericia
40 25 28 60
orla@felixrejser.dk

Lidt om mig selv

Jeg er født i 1950, uddannet sparekasseassistent i 1971 og færdig som cand.theol i 1981. 
Jeg blev gift i 1974 med Esther og har 3 døtre og i alt 4 børnebørn.

1981-2019 var jeg sognepræst i Sdr. Felding-Troldhede pastorat. Jeg har været meget optaget af, at få rytmisk musik integreret i gudstjenstelivet. Arbejdet med konfirmander, herunder lejre m.v. har haft topprioritet. Konfirmandplatformen er efter min mening den vigtigste for Folkekirken. Forskellige gudstjenesteformer har været en hjertesag for mig, bl.a. spagettigudstjenster, Gospelmesser, Worship after Dark m.v. De sidste små 10 år havde jeg glæden af gennem Højskoleformiddage at nå ind i sognets kultur-grundtvigske segment.

Jeg har undervejs været stærkt optaget af arbejdet i Søndagsskolerne samt Kristelig Handicapforening.

Har siden januar 2020 været ansat først i en ugentlig 10-timers stilling, og siden efteråret 20 i en 20-timers stilling i Felix Rejser, som efter min mening har en uhyre vigtig missional funktion i IM.


Jeg kan tilbyde

Jeg kommer gerne ud for at holde oplæg om en menighedstur til et Bibelsk land.

Jeg holder også gerne forkyndende møder, og ikke mindst er jeg glad for foredragsformen. Her turnerer jeg gerne med et foredrag om ”Kim Larsen – og drømmen om det tabte paradis” – eller ”Søren Kirkegaards møde med Jesus” – eller ”Templet – hvordan turde Gud? – hvordan tør Gud”.