Nu vrimler det med familier i IM i Hobro

HOBRO: Flere unge familier er begyndt at komme i Indre Mission i Hobro. Det har resulteret i nye måder at gøre tingene på.

Mange unge familier er kommet til i IM i Hobro. De deltager også i fredagstræf, som er for alle familier i Himmerland.

I nogle måneder har de vandret rundt i et bønnesvar i Indre Mission i Hobro. Fællesskabet havde længe bedt for, at der måtte komme flere unge familier, og nu vrimler det med forældre og deres små poder. Derudover er der kommet nogle par til, som er i begyndelsen af 50’erne.

»Seniorerne er rigtig glade for de yngre generationer, der er begyndt at præge møderne,« fortæller missionær Birthe Mikkelsen.

Man er begyndt at arbejde med, hvordan møderne kan blive mere relevante for familierne.

»I foråret havde vi et visionsmøde, hvor det blev drøftet, hvad der skulle til, for at familierne kunne se sig selv som en del af fællesskabet. Det mundede blandt andet ud i, at vi vil lave nogle møder, der begynder tidligere,« siger missionæren.

Hun håber på sigt, at der også kan komme en børneklub.

Tilgangen af familier præger også de aktiviteter, der er for alle familier i Himmerland.

»Vi har i mange år haft ‘fredagstræf’, som har samlet områdets familier. De er begyndt at ændre på konceptet, så de mødes tidligere og spiser sammen, inden mødet lidt i syv,« forklarer Birthe Mikkelsen.

»Fredagstræf« foregår på skift i Hobro, Farsø og Aars.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…
Befriende og livsnær forkyndelse
Monika Andersson fra Odense var blandt de 430 deltagere på ECHO. Hun er ny i troen og sugede til sig. Hun fik tonsvis af inspiration med hjem. …
Jeg ville gerne vise at det ikke var farligt
Den tidligere håndboldspiller Anette Hoffmann blev et forbillede for mange, da hun offentligt fortalte om sin kristne tro. …

Annoncer