Nu vrimler det med familier i IM i Hobro

HOBRO: Flere unge familier er begyndt at komme i Indre Mission i Hobro. Det har resulteret i nye måder at gøre tingene på.

Mange unge familier er kommet til i IM i Hobro. De deltager også i fredagstræf, som er for alle familier i Himmerland.

I nogle måneder har de vandret rundt i et bønnesvar i Indre Mission i Hobro. Fællesskabet havde længe bedt for, at der måtte komme flere unge familier, og nu vrimler det med forældre og deres små poder. Derudover er der kommet nogle par til, som er i begyndelsen af 50’erne.

»Seniorerne er rigtig glade for de yngre generationer, der er begyndt at præge møderne,« fortæller missionær Birthe Mikkelsen.

Man er begyndt at arbejde med, hvordan møderne kan blive mere relevante for familierne.

»I foråret havde vi et visionsmøde, hvor det blev drøftet, hvad der skulle til, for at familierne kunne se sig selv som en del af fællesskabet. Det mundede blandt andet ud i, at vi vil lave nogle møder, der begynder tidligere,« siger missionæren.

Hun håber på sigt, at der også kan komme en børneklub.

Tilgangen af familier præger også de aktiviteter, der er for alle familier i Himmerland.

»Vi har i mange år haft ‘fredagstræf’, som har samlet områdets familier. De er begyndt at ændre på konceptet, så de mødes tidligere og spiser sammen, inden mødet lidt i syv,« forklarer Birthe Mikkelsen.

»Fredagstræf« foregår på skift i Hobro, Farsø og Aars.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer