Artikler fra impuls

Vi udvælger en artikel fra hvert magasin, som du kan læse helt gratis her på siden. Dyk ned i de spændende interviews og inspirerende reportager. Du får endnu mere som abonnent - start med et godt tilbud. Læs mere her.

Jannie og Signe har været venner i mange år. Jannie har været kristen hele livet, mens Signe stadig er på vej.

Hanna Pedersen brænder for at dele troen i et ikke-kirkeligt miljø.

Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere blandt tyrkere.

Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.

Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det er kristendommen, der former påsken.

Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør Özlem Cekic.

For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at man giver køb på fundamentet.

Monika Andersson fra Odense var blandt de 430 deltagere på ECHO. Hun er ny i troen og sugede til sig. Hun fik tonsvis af inspiration med hjem.

Den tidligere håndboldspiller Anette Hoffmann blev et forbillede for mange, da hun offentligt fortalte om sin kristne tro.

Fiskersønnen fra Esbjerg afprøvede forskellige veje i det kirkelige landskab, før han fandt sit teologiske ståsted. I dag er Jes Nedergaard Espersen præst i Kristkirken i Kolding.

Bibelen er mere end nogensinde relevant for danskerne, og i verdens brændpunkter som Ukraine og Iran vokser interessen. Det oplever Johannes Baun, der er generalsekretær for Bibelselskabet.

Ifølge David Serner, der er præst ved Den Danske Kirke i Jerusalem, er forholdet mellem israelere og palæstinensere i øjeblikket fuldt af mistillid. Også de kristne palæstinensere og de messianske…

Annoncer