Artikler fra impuls

Vi udvælger en artikel fra hvert magasin, som du kan læse helt gratis her på siden. Dyk ned i de spændende interviews og inspirerende reportager. Du får endnu mere som abonnent - start med et godt tilbud. Læs mere her.

En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.

Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en smart leg.

Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU, som har givet ham mange gode oplevelser og…

500 valgte i år at holde ferie på den familievenlige bibelcamping i Skovgårde.

Længe ventede Heidi og Steffen Engedal på et helt konkret kald til at rejse til Papua Ny Guinea som missionærer. Nu har de fundet ro i, at Guds kald måske ser anderledes ud, end de troede.

Karl Gustav Gjørup-Olesen får nye indsigter om kulturer og Jesus-opfattelser i sit volontørjob.

Anette Holm er uhelbredeligt syg af tarmkræft. Hun ved ikke, om hun bliver mere end 46 år, så hun lever et intenst liv.

Leif Andersen har i mange år undervist i IM om tro og tvivl og på Menighedsfakultetet i praktisk teologi. Han mener, at det har været en stor gevinst, at han både har været rejsepræst og teologisk…

En barndom med mobning har gjort Bo Berentsen opmærksom på, når det 8. bud overtrædes i de kristne miljøer, han færdes i.

»Fælles Fredag« samler alle aldersgrupper i missionshuset i Aulum. Her er der god tid til at lære hinanden at kende.

Man skal altid have retten til at udtrykke sin tro, samtidig med at man respekterer andres ret til det samme, siger kirkeminister Louise Schack Elholm.

Det er en genvej for evangelisering at vise mennesker, hvem Jesus i virkeligheden er, siger den amerikanske forfatter Rebecca Manley Pippert.

Annoncer