Skjernmøderne er et vigtigt samlingspunkt i Vestjylland

Skjernmøderne samlede flere aftener 400 mennesker til forkyndelse og lovsang.

De traditionsrige Skjernmøder i uge 44 er et betydningsfuldt samlingspunkt for IM-fællesskaberne i Skjernkredsen i Vestjylland. Mange deltager i stormøderne i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor de lytter til forkyndelse og lovsang.

I år var ingen undtagelse. Knap 400 mødte frem for at lytte til pensioneret rejsepræst Leif Andersens undervisning. Det samme gjaldt aftenen efter, hvor rektor på Dansk Bibel-Institut Henrik Nymann Eriksen udlagde Guds ord. Derudover var der god opbakning til formiddagsbibeltimerne.

Lovsangsfesten torsdag aften blev en ren takkefest. Skjernmøderne sluttede med en gospelkoncert ved Good Time fra Herning.

»Vi er rigtig glade for den store opbakning til Skjernmøderne. Vi fik en uge med alsidig og god forkyndelse og mange musikalske indslag,« fortæller Poul Jørgen Brølling, der er formand for Skjernkredsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…
Befriende og livsnær forkyndelse
Monika Andersson fra Odense var blandt de 430 deltagere på ECHO. Hun er ny i troen og sugede til sig. Hun fik tonsvis af inspiration med hjem. …
Jeg ville gerne vise at det ikke var farligt
Den tidligere håndboldspiller Anette Hoffmann blev et forbillede for mange, da hun offentligt fortalte om sin kristne tro. …

Annoncer