Skjernmøderne er et vigtigt samlingspunkt i Vestjylland

Skjernmøderne samlede flere aftener 400 mennesker til forkyndelse og lovsang.

De traditionsrige Skjernmøder i uge 44 er et betydningsfuldt samlingspunkt for IM-fællesskaberne i Skjernkredsen i Vestjylland. Mange deltager i stormøderne i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor de lytter til forkyndelse og lovsang.

I år var ingen undtagelse. Knap 400 mødte frem for at lytte til pensioneret rejsepræst Leif Andersens undervisning. Det samme gjaldt aftenen efter, hvor rektor på Dansk Bibel-Institut Henrik Nymann Eriksen udlagde Guds ord. Derudover var der god opbakning til formiddagsbibeltimerne.

Lovsangsfesten torsdag aften blev en ren takkefest. Skjernmøderne sluttede med en gospelkoncert ved Good Time fra Herning.

»Vi er rigtig glade for den store opbakning til Skjernmøderne. Vi fik en uge med alsidig og god forkyndelse og mange musikalske indslag,« fortæller Poul Jørgen Brølling, der er formand for Skjernkredsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Gud bærer mig - også gennem døden
Leder af Fangekoret Louise Adrian er døende. Hun har planlagt sin begravelse, som ikke skal være en sørgefest, men en gensynsfest. …
Med far på arbejde
Det er Guds opgave at redde verden og omvende mennesker. Men vi er kaldet til at møde de mennesker, Gud viser os, med hans kærlighed, siger IM's…
Jeg slap ikke fra Gud
En ulykke udfordrede Sørens måde at være et troende menneske på. »Det hele ramlede for mig, fordi det var umuligt at finde ud af, hvor Gud var,«…

Annoncer