100 videoer til frit brug - indremission.dk
100 videoer til frit brug
100 videoer til frit brug

Sprint Aagaard Korsholm instruerer, filmer og holder øje med lyd og lys samtidig

19.01.2021

100 videoer til frit brug

Der er nu produceret 100 videoer med bibelundervisning, der er tænkt som et supplement til mødeaftener
Indre Missions medieplatform imedia.dk rummer nu 100 videoer med bibelundervisning til brug i IM-fællesskaber, bibelkredse og private hjem. Emnerne spænder vidt fra indføring i bibelske skrifter til gennemgange af bibelske tematikker. Nogle er samlet i serier, mens andre er tænkt som selvstændige udgivelser.

"Tanken var fra start, at videoerne skulle være et supplement til de mødeaftener, hvor man har en forkynder på besøg i missionshusene. For nogle af de små IM-fællesskaber er det en bekostelig affære at hente en taler i den anden ende af landet, og nogle har måske også tænkt, at de ikke ville ulejlige en taler langvejs fra for at forkynde for en lille gruppe på fem eller ti personer. I stedet kan man så se en video på 20-40 minutter og bagefter tale sammen om de spørgsmål, som følger med alle videoerne," forklarer Sprint Aagaard Korsholm, som er undervisningskonsulent i IM og leder af projektet.

Via søgefunktionen på Imedia.dk er det muligt at søge efter bestemte temaer eller medvirkende.

Læs mere i impuls nr. 1, hvor Sprint fortæller, at han var usikker på konceptet, da han for syv år siden begyndte at producere videoerne. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter