Årsmøde fra København og gensynsfest på Mørkholt - indremission.dk
Årsmøde fra København og gensynsfest på Mørkholt
Årsmøde fra København og gensynsfest på Mørkholt

Hans-Ole Bækgaard må igen holde sin formandsberetning foran kameraet til juni

28.01.2021

Årsmøde fra København og gensynsfest på Mørkholt

Mørkholt Strand Camping får en central rolle i Indre Missions landsdækkende arrangementer i år
Selv om Indre Missions Hovedbestyrelse har besluttet at udskyde Årsmødefestivalen på Mørkholt Strand Camping endnu et år på grund af de nuværende restriktioner, så har de tænkt ud af boksen og fundet en fleksibel måde at afholde årsmøde.

"Jeg er træt af, at vi må skubbe Årsmødefestivalen endnu et år, men vi var nødt til at træffe en beslutning, så vi kunne arbejde med en anden løsning. Vi har valgt at lave et fleksibelt årsmøde, der foregår i missionshuset Bethesda i København den 5. juni og transmitteres ud i landet. Vi har nogle fantastiske mødefaciliteter i Bethesda, hvor vi kan invitere til at deltage, alt efter hvor meget restriktionerne åbner op for," forklarer generalsekretær Jens Medom Madsen.

Mange har booket en plads på Mørkholt Strand Camping den 4.-6. juni, hvor Årsmødefestivalen skulle have været afholdt.

"Jeg vil gerne opfordre alle til beholde deres booking og komme til Mørkholt i den weekend, for Mørkholt Strand Camping vil blive en vigtig satellit i den videoproduktion, vi laver. Vi vil benytte os af alle de muligheder, der er på pladsen."

Jens Medom Madsen oplyser, at der lige nu arbejdes med en udbygning af netforbindelserne på campingpladsen, så 2000 mennesker på samme tid kan følge med i transmissionen af årsmødet.

Lovsang og bamsekrammere

Årsmødefesten fortsætter i september, hvor hovedbestyrelsen har besluttet at holde en stor gensynsfest den 18. september på Mørkholt Strand Camping. Til den tid håber man at kunne samle minimum 1500 gæster.

"Det fysiske fællesskab, som vi ikke kan have til årsmødet i juni, giver vi i stedet fuld skrald på Mørkholt Strand Camping ved fest i september. Vi smækker det store telt op, og så skal vi give den gas med forkyndelse, lovsang og bamsekrammere. Samtidig med at vi fejrer, at Indre Mission bliver 160 år," fortæller generalsekretæren, der opfordrer alle til at booke en plads på campingpladsen den 17.-19. september og deltage i festen og samværet med gode venner.

Gensynsfesten bliver ligesom årsmødet transmitteret til hele landet.

"Vi vil i lang tid fremover transmittere fra landsarrangementerne i Indre Mission," siger Jens Medom Madsen, der glæder sig til at præsentere et spændende program for genåbningsfesten.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter