Børkop Højskole får en økonomisk håndsrækning - indremission.dk
Børkop Højskole får en økonomisk håndsrækning
Børkop Højskole får en økonomisk håndsrækning

Forstander Robert Bladt glæder sig over, Folketingets hjælpepakke til landets højskoler.

17.04.2020

Børkop Højskole får en økonomisk håndsrækning

Coronakrisen kan også mærkes på Indre Missions bibelskole i Børkop. De bliver dog hjulpet på vej af en hjælpepakke fra Folketinget
Folketinget har vedtaget en hjælpepakke til landets højskoler. Det kommer Børkop Højskole til gode i en situation, hvor eleverne på skolens lange kurser er hjemsendt, de korte kurser må aflyses, og arrangementer ikke kan gennemføres.

»Vi får lov at modtage vores statstilskud også for de uger og måneder, hvor der ikke er elever på skolen, også selv om eleverne måtte vælge at afbryde kurset,« forklarer Robert Bladt, der er forstander. Statstilskuddet udgør knap 50 procent af Børkop Højskoles indtægter.

Højskolen får også en håndsrækning, så eleverne ikke skal betale fuld pris for de uger, hvor de ikke kan være på skolen.

»Vi er rigtig glade for, at vores elever, som for manges vedkommende ikke har for mange penge at gøre med, ikke skal betale mere end højst nødvendigt for uger, hvor vi hverken kan give dem undervisning, kost, logi eller del i det fantastiske fællesskab, der netop var blevet skabt på holdet,« siger Robert Bladt.

Han kan endnu ikke sige, hvordan coronakrisen kommer til at påvirke højskolens økonomi.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter