Arbejdsgrene - indremission.dk
Arbejdsgrene

Hvad kan vi gøre for dig?

Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele tro og liv. Vi har målrettet en del af vores aktiviteter og tilbud gennem arbejdsgrene, men tilbyder også aktiviteter på tværs af alder og livssituation.

Arbejdsgrene


Indre Missions Ungdom

Indre Missions Ungdom (IMU) er Indre Missions arbejde blandt teenagere og unge fra 13 til 25 år. Gennem lokale fællesskaber og landsdækkende arrangementer lærer de unge Jesus bedre at kende og bliver inspireret til at leve et liv sammen med ham.

imu.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 11
E: imu(at)imu.dk

Landsleder:
Daniel Præstholm

Indre Missions familiearbejde

Familiearbejdet har fokus på familien i forskellige former. Gennem kursustilbud, inspiration og vejledning hjælper vi børn og voksne med at trives og udvikles i alle livets faser. Vi ønske at formidle de kristne værdier og pege på det positive i Guds skaberordning.

familiearbejde.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 17
E: Send mail

Landsleder:
Brian Kallestrup Nielsen

Indre Missions musikarbejde

IM-musik er navnet på Indre Missions musikarbejde. Børn og unge inviteres på musiklejre og festivaler, lovsangsledere inspireres gennem undervisning og udgivelser, mens voksne samles til Syng den igen. Lokalt mødes børn og juniorer i gospel-kids grupper. 

im-musik.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 15
E: musik(at)imh.dk

Landsleder:
Linda Kofoed Iversen

Indre Missions tværkulturelle arbejde

Indre Missions Tværkulturelle Arbejde (IMTA) hjælper flygtninge, asylansøgere og nydanskere med at falde til i Danmark gennem praktisk hjælp, rådgivning, sprogundervisning og kristent fællesskab uanset kulturel eller religiøs baggrund.

imta.dk

Kontakt:
Høgevej 21
6920 Videbæk
T: 21 31 34 55
E: landsleder(at)imta.dk

Landsleder:
Krista Rosenlund Bellows

Indre Missions seniorarbejde

Indre Missions seniorarbejde arbejder med forskellige tilbud til seniorer. Det kristne budskab og fællesskabet er i centrum for lejre, bibelcampinger og stævner til netop denne generation. Der er også fokus på besøgstjenesten blandt ældre.

im-senior.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 26 12 38 91
E: bjarne.h(at)indremission.dk

Seniorkoordinator:
Bjarne Hvidberg

Indre Missions UNO-arbejde

UNO-arbejdet er Indre Missions arbejde for singler. Her tilbydes forskellige aktiviteter, der giver mulighed for at dele tro og liv med andre i samme livssituation. UNO er for singler over 25 år med særlige tilbud til singler over 55 år. 

uno.indremission.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 10
E: uno(at)imh.dk

Formand:
Kirsten Borum Poulsen

Indre Missions missionsteam

I Indre Missions missionsteam er der et særligt fokus på aktiviteter, som kan gøre kendskabet til den kristne tro større. Her bliver der arbejdet med materialer og initiativer, der kan understøtte det øvrige missionsarbejde i bevægelsen.


Kontakt:
Langevang 5a
3400 Hillerød
T: 27 14 30 25
E: maria.l(at)indremission.dk

Koordinator:
Maria Legarth

Indre Missions diakoniteam

Indre Missions diakoniteam har fokus på diakonale aktiviteter under visionen: Vi ønsker at være tæt på mennesker, der har det svært. Teamet arbejder med nye initiativer og at skabe fokus på de diakonale muligheder, der allerede findes i Indre Mission.

Kontakt:
Østre Langgade 21
8643 Ans By
T: 24 49 09 79
E: margit.as(at)indremission.dk

Diakonikonsulent:
Margit Ahlefeldt Simonsen

Indre Missions Frivillighedsteam

Frivillighedsteamet ønsker at belyse udfordringer og muligheder for frivilligheden i Indre Mission nu og i fremtiden, og inspirere lokale foreninger og arrangementer med rekruttering, motivation og ledelse af frivillige. Teamet består af Mathias Steengaard, Frank Fyhn, Hege Aaen, Filip Skjerning og Mathilde Stær.

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 40 74 99 91
E: mathias.ns(at)indremission.dk 

Koordinator:
Mathias Nyborg Steengaard

 

 

Aktiviteter


Bibelcampinger og teltmøder

Bibelcamping er ferie med Jesus i fokus, spændende aktiviteter for alle aldre og et helt unikt fællesskab. Indre Mission arrangerer hver sommer bibelcamping og teltmøder i hele Danmark. I løbet af sæsonen samles mere end 10.000 når missionshuset rykker ud i landet.

bibelcamp.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 28 58 67 60
E: carsten.m(at)imh.dk

Kontaktperson:
Carsten Mikkelsen

Ord til eftertanke

Hver dag tilbyder Ord til eftertanke en kort andagt via telefon, netandagten.dk eller i appen Ord til eftertanke. Erfarne kristne tilbyder samtaler via Sjælesorgslinjen. Ord til eftertankes app kan hentes, hvor du normalt finder dine apps.

netandagten.dk

Kontakt:
Krokusvej 15, Vinderslev
8620 Kjellerup
T: 27 47 34 98
E: mail(at)netandagten.dk

Daglig leder:
Finn Najbjerg

SnakTro

SnakTro har til opgave er at gøre kristendom relevant for dagens dansker. Teamet tager rundt i Danmark og hjælper snakken om tro i gang ved at undervise på skoler og møde mennesker på gaden, markeder og festivaler. SnakTro hjælper også fællesskaber med evangelisation.

snaktro.dk

Kontakt:
Vejlby Centervej 46
8240 Risskov
T: 22 33 04 40
E: kontakt(at)snaktro.dk

Daglig leder:
Robert Svendsen

AdamogEva.dk

AdamogEva.dk er en hjemmeside, der ærligt og fordomsfrit oplyser og vejleder børn og unge fra 11-25 år om krop, følelser og seksualitet med afsæt i en klassisk kristen etik. Alle artikler er skrevet af fagpersoner, som vedkender sig det kristne menneskesyn.

adamogeva.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 30 60 43 52
E: kontakt(at)adamogeva.dk

Daglig leder:
Vibeke Sode Hjorth

Jesusnet.dk

På Jesusnet.dk findes artikler og svar på spørgsmål omkring Gud, troen og livet. Siden henvender sig til alle voksne med interesse for kristen tro og åndelige spørgsmål. Artiklerne kan bruges i undervisning eller til personlig inspiration.

jesusnet.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 34
E: msk(at)jesusnet.dk

Redaktør:
Morten Stubkjær Klausen

Filmogtro.dk

Filmogtro.dk er en hjemmeside med filmanmeldelser, nyheder og baggrundsartikler. Siden binder filmens og kulturens verden sammen med det kristne livs- og menneskesyn og kan bruges som ressourceside for undervisere og filminteresserede.

filmogtro.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 22 39 28 33
E: red(at)filmogtro.dk

Redaktør:
Johan Schmidt Larsen

Imedia

Imedia.dk en medieside med video og podcast om tro. Siden samler indhold fra Indre Missions arbejdsgrene og aktiviteter og gør dem tilgængelig på en samlet platform. Medierne kan bruges af enkeltpersoner eller som oplæg i fællesskaber.

imedia.dk

Kontakt:
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 82 27 12 02
E: kontakt(at)imedia.dk

Redaktør:
Dorthe Lindbjerg

Galleri Bibelland

Galleri Bibelland er et galleri, som hører hjemme i det tidligere missionshus i Brejning. Huset rummer en permanent udstilling med skulpturer af Gert Grube, der illustrerer bibelske skikkelser og livstemaer, samt skiftende udstillinger med bibelsk inspireret kunst.

bibelland.dk

Kontakt:
Brejning Søndergade 10
7080 Børkop
T: 75 86 15 03
E: info(at)galleribibelland.dk

Daglig leder:
Gert Grube

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter