IMU afholder ungdomsårsmøde sammen med IM’s årsmøde

Den anden udgave af AIM bliver afviklet i Vejen samtidig med IM's årsmøde og skal samle unge om IMU's arbejde på landsplan og lokalt.

Sidst IMU og Indre Mission var sammen om et arrangement var på den første udgave af Echo i september 2022.

IMU afholder som noget nyt ungdomsårsmødet AIM sideløbende med Indre Missions Årsmøde, der løber af stablen i Vejen lørdag den 10. juni.

AIM har fokus på, hvad der sker i IMU på landsplan og lokalt, og de unge kommer til at have deres egne lokaler på årsmødet, hvor de skal debattere og inspirere hinanden.

»Årsmødet har ikke været overrendt af unge de sidste par år. Vi ønsker i IMU at skabe sammenhold på tværs af generationerne, og ved at afholde AIM sammen med Indre Missions Årsmøde, får vi en oplagt mulighed for at skabe kontakter på tværs,« fortæller ungdomskonsulent Caroline Kaltoft.

AIM er blevet afholdt én gang før, i 2019, hvor bestyrelsesmedlemmer fra alle IMU-fællesskaber var inviteret. Fremadrettet vil AIM være for alle IMU’ere.

»Da der blev afholdt AIM i 2019, var det en stor succes! Vi håber, at IMU’erne kan se god mening i at komme og være sammen med hinanden, ungdomskonsulenterne og Landsudvalget til et fedt arrangement endnu en gang,« siger Caroline Kaltoft.
 

Læs mere om AIM i denne Facebookbegivenhed

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer