Maria opfordrer unge til at stemme til MR

IMU'erne i Vinding tager til valgforsamling for menighedsrådet

Maria Gramstrup fra Vinding IMU slår et slag for det kommende menighedsrådsvalg på IMU'ernes facebookside. Hun foreslår, at de tager afsted sammen for at stemme. Bagefter kan de hygge.

"Jeg tænkte, at det kunne være væsentlig for os at være med til at bestemme, hvem der kommer til at sidde i menighedsrådet i Vinding Kirke. I IMU betragter vi det som den kirke, vi hører til, og vi vil gerne i dialog med menighedsrådet om, hvordan gudstjenesterne bliver mere for os. Der er nogle rytmiske gudstjenester, men ikke så mange," fortæller Maria Gramstrup.

"I IMU har vi snakket om, hvordan det kan blive mere interssant for os at komme mere i kirken. Vi har egentlig lyst til at komme, men der er nogle ting, der gør, at det er lidt svært at komme af sted. Vi synes, at gudstjenesten bliver lidt kedelig med salmer og orgel. Der er mere for de gamle end for for os, som er vant til at synge lovsange."

Maria opfordrer andre til at stemme ved menighedsrådsvalget.

"Vi unge er kirkens fremtid, og vi skal være med til at trække kirken i en retning, så vi har lyst til komme der. Det kan vi kun gøre ved at stemme på folk, der vil lytte til os, og der vil blive ved med at have Jesus som centrum i kirken."

Se mere om menighedsrådsvalget på indremission.dk/mrvalg

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer