Stor gensynsfest med gris og glæde - indremission.dk
Indre Missions Tidende
Hovedbestyrelsen trykkede næver ved indkørslenJimJam genopstod og blæste liv i festenEftermiddagens lovsangsfest var længe ventetFormand Hans-Ole Bækgaard holdt andagt med historisk tilbageblikDer var brug for alle pladser i det store teltOgså børnene nød at være med1000 kager fik ben at gå påCampingchefen holder styr på madkøenJens Medom Madsen og Katja Steffensen fandt ting frem fra det store fællesskabEt sundt kristenliv veksler mellem at lytte og at tjene, sagde Tonny Dall Sørensen.
22.09.2021

Stor gensynsfest med gris og glæde

Over 700 var med, da IM fejrede pandemiens tilbagetog og holdt gensynsfest på Mørkholt Strand Camping
Enkelte hilste med albuen, men langt de fleste fik et godt gammeldags håndtryk, da medlemmer af IM’s hovedbestyrelse tog imod de mange gæster ved indkørslen til Mørkholt Strand Camping. Efter halvandet år, hvor møder og arrangementer har måttet aflyses eller tilpasses skiftende coronarestriktioner, markerede lørdagens gensynsfest, at de sidste restriktioner nu endelig er erstattet af gode anbefalinger og sund fornuft. Kun spritautomaterne mindede om, at pandemien stadig florerer.

»Hvor er det dog dejligt at se dig!« lød det igen og igen foran campingpladsens butik, hvor der blev udvekslet tusindvis af knus og kram. Imens leverede JimJam det musikalske bagtæppe fra en friluftsscene. IM’s bigband, som medvirkede her, der og alle vegne i 1990’erne, havde i dagens anledning fundet sammen igen og indledte velkomstfesten med en overraskelseskoncert.

1000 kager

For mange af deltagerne blev eftermiddagens lovsangsdel det første store arrangement med fællessang, siden sundhedsmyndighederne udråbte fællessang til noget af det farligste, man kunne foretage sig. Det kunne i den grad høres i teltet, hvor volumen-knappen blev vredet helt i bund.

Udover at være en gensynsfest var lørdagens arrangement også en fødselsdagsfest. For den 13. september fyldte Indre Mission 160 år, og det blev fejret med et kæmpemæssigt kagebord. 19 frivillige bagere havde sørget for ikke mindre end 1000 flotte fødselsdagskager, som trak lange køer bagest i teltet.

Det blev dog taget med godt humør. Glæden over at være mange sammen overstrålede også irritationen over, at kaffen slap op, og at de tre pattegrise knapt var grillet færdige, da bordverset var sunget. Det fik blot campingchef Ole Korsholm Nielsen til at gribe en guitar, og så var der stående fællessang i køen, indtil grisene var møre som smør.

Tiltrængt fest

Johnny Skovdal fra Vejle besluttede først dagen før at tage til gensynsfest på Mørkholt.

»Vi tog afsted, fordi det er meget længe siden, vi har haft mulighed for at prioritere sådan et arrangement. Så selv om kalenderen var presset, så tog vi afsted, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Det har været en dejlig dag og et rigtig godt program,« fortalte vejlenseren.

For Bente Olesen fra Børkop var deltagelsen derimod planlagt længe i forvejen, og hun kunne slet ikke forestille sig ikke at være med til sådan et arrangement. »IM er mit andet hjem, så selvfølgelig skulle vi med, og vi har glædet os. Det har været rigtig godt, især at vi har sunget så meget sammen og mødt så mange dejlige mennesker, som vi ikke har mødt længe. Det trængte vi til,« fastslog hun med et smil.

Se eller gense streamet med møder og livestudie fra gensynsfesten på IMs YouTubekanal


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter