To missionærer får Den Kongelige Belønningsmedalje - indremission.dk
Indre Missions Tidende

22.06.2022

To missionærer får Den Kongelige Belønningsmedalje

Egild Kildeholm Jensen og Jørgen Bloch har fået Den Kongelige Belønningsmedalje for 40 års tjeneste i Indre Mission.
Jørgen Bloch fra Randers og Egild Kildeholm Jensen fra Rønde har fået Den Kongelige Belønningsmedalje for 40 års tjeneste i Indre Mission.

»De 40 år har været en fantastisk rejse. Jeg ville gerne gentage det hele, hvis jeg kunne,« fortæller Jørgen Bloch, der er pensioneret medarbejder.

»Jeg kunne nævne mange værdifulde øjeblikke, men jeg vil særligt fremhæve husbesøgene. Der var mange mennesker, som lod mig vandre et stykke ad troens vej sammen med dem. Det har gang på gang fornyet håbet i mit sind, og det har været stort, når jeg oplevede freden og frelsen fra Jesus finde rum i disse besøg.«

Taknemmelig for 40 år

Egild Kildeholm Jensen er fyldt af taknemmelighed over de 40 års tjeneste i Indre Mission.

»Jeg er forundret over, at jeg har fået lov at tjene Gud i så mange år, og at jeg er blevet bevaret i tjenesten,« siger den pensionerede medarbejder.

Han kan ligesom Jørgen Bloch pege på mange skønne oplevelser. Alligevel er der én oplevelse, som stikker ud.

»Som ny lønnet medarbejder var jeg lejrchef på en ungdomslejr, hvor der blev vækkelse. Det begyndte med, at nogle piger kom grædende ind og ville snakke. Snart havde vi mange samtaler med deltagere på lejren, og de unge ønskede, at vi afbrød det planlagte program og brugte tid på at bede. Det var en stor oplevelse, som bekræftede mig i, at jeg var der, hvor Gud ville have mig.«

Den 13. juni var Egild Kildeholm Jensen i København for at takke dronningen for medaljen. Den 3. oktober er det Jørgen Blochs tur.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter