UNO-konference: Vi har brug for at samles - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Møderne bliver afholdt i hallen på Børkop Højskole, hvor de 50 deltagere sidder med behørig afstand, så det er muligt at synge sammen.

12.10.2020

UNO-konference: Vi har brug for at samles

På Børkop Højskole nød de 50 deltagere hinandens selskab til årets UNO-konference
I denne tid betyder det rigtig meget for dem, der lever alene, at de kan mødes, og det kunne de til UNO-Konference på Børkop Højskole i begyndelsen af efterårsferien.

"Vi er taknemmelige over, at vi i det hele taget kan gennemføre UNO-konferencen på trods af coronasituationen. Vi har ikke ændret programmet, og vi kan være 50 deltagere," fortæller Kirsten Borum Poulsen, der er formand for UNO, som er Indre Missions tilbud til dem, der lever alene.

"På grund af coronaen er vi ikke så meget sammen, som vi plejer. Så det gør en stor forskel, at vi kan samles. Det er tydeligt at mærke, at der er brug for det. Der er flere, som deltager i hele konferencen, end andre år. Normalt plejer folk at droppe ind hele aftenen, når konferencen begynder. I år skulle de bare afsted, så næsten alle var kommet, da aftenprogrammet begyndte."

Kirsten Borum Poulsen glæder sig over, at der er flere nye ansigter blandt deltagerne. Hun skønner, at de har omkring 100 på adresselisten. Hun oplever en rigtig god opbakning til landsarrangementerne, hvor UNO-konferencen er én af dem. Derudover er der også regionale tilbud. 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter