Coronapas til større arrangementer - indremission.dk
Coronapas til større arrangementer
Coronapas til større arrangementer

11.11.2021

Coronapas til større arrangementer

Ved møder med mere end 200 deltagere, kræves der nu coronapas
Covid-19 er igen en samfundskritisk sygdom, og fra den den 12. november kræver myndighederne et gyldigt coronapas til større arrangementer. Det gælder også i kirkerne og ved møder i Indre Mission, hvor der samles flere end 200 indendørs. Det betyder, at personer på 15 år eller derover skal vise coronapas ved indgangen.

Ved udendørs arrangementer er grænsen sat til 2000 personer.

"For de fleste lokale arrangementer i Indre Mission får det ikke betydning, da vi sjældent samler mere end 200. Men ved de begivenheder, hvor der er sandsynlighed for, at der kan komme flere end 200, bliver vi nødt til at bede om coronapas i døren," forklarer kommunikationschef Asbjørn Asmussen. "Og ellers skal vi sikre os, at vi ikke lukker flere end 200 ind."

Man skal ikke være vaccineret for at komme til arrangementer i Indre Mission. Coronapasset dækker også, hvis man enten har en negativ coronatest eller har været smittet indenfor de sidste 6 måneder. "Det kan vi godt leve med," siger Asbjørn Asmussen.

Indre Mission opfordrer til at følge myndighedernes anbefalinger og holde øje med indremission.dk/corona, som bliver opdateret hver gang, der er nye oplysninger.

På hjemmesiden fremgår, at IM opfordrer alle sine medarbejdere, både lønnede og frivillige, til at have gyldigt coronapas og til at være opmærksom på Sundhedsstyrelsens generelle råd om god afstand, grundig rengøring, udluftning og afspritning. Samtidig opfordrer IM alle ansatte, der oplever milde symptomer med f.eks. hoste, snue o.lign – og som ikke finder anledning til sygemelding - til at arbejde hjemmefra og lade sig teste for covid-19.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter